Как да спреш цигарите без да минеш през ада - със Zerosmoke!

Published 14.06.2016, 19:51 | Author: melnikov

Моето представяне е за всички онези, които търсят ефективен начин да откажат цигарите. Аз пушех в продължение на повече от 15 години. Когато здравето ми започна да се клати (изпитвах болка в белите дробове, трудно ми беше да изкачвам стълби, да не говорим за хроничната кашлица), реших, че е време да спра да пуша.

Преди опитвах да издържа и да устоя, да не се поддавам на лошия навик, но се оказа много по-трудно, отколкото си мислех. На работа много от колегите пушеха. Беше много трудно да ги подминеш без да се спреш за цигара. Губех мотивацията и се спирах да пуша с тях, после отново ги спирах и така нататък. Тогава взех специални хапчета, които намаляват жаждата за никотин, защото съдържат никотин в малки количества. Те ми помогнаха да огранича цигарите, но навикът да държа цигара в устата и удоволствието от пушенето не бяха изчезнали. Опитах се да го заменя с бонбони, от които качих излишни килограми. Получаваше се един порочен кръг. Казано накратко, точно изпивах една опаковка хапчета и започвах да пуша отново, макар и по-малко. Затова продължих да търся лек, който наистина да ми помогне.

Спасението дойде под формата на магическия Zerosmoke

Чух за Zerosmoke от един приятел, който успя лесно и бързо да спре да пуши. Zerosmoke не е лекарство. Това са две златни на цвят магнитни топчета, които трябва да се закрепят към ухото. Тайната на тази магия е точно в магнитите, тъй като те притискат определена точка на ухото, която, както учените са установили, отговаря за навика за пушене. Ако носите магнитите постоянно, ще спрете да харесвате вкуса на цигарите, миризмата ще ви дразнии изобщо няма да искате да палите отново.

Zerosmoke може да се носи по всяко време. Обаче преди да решите да спирате цигарите с помощта на тази система, се консултирайте със специалист. Методът не изисква диета, можете спортувате колкото искате, не са необходими никакви промени в начина на живот.

Моите резултати и обратна връзка

Ето как се чувствах. Веднага след първия ден на употреба не усещах нищо особено, но приятелят ми ме беше предупредил, че в началото това е нормално, и че първите резултати могат да се очакват едва след няколко дни. В моя случай, резултатът беше очевиден на третия ден. Не изпитвах никакво желание да пуша, въпреки че в миналото дори не успявах да дочакам закуската и пушех веднага след като станех. Даже ми стана неприятно, когато някой наблизо запали цигара.

След една седмица употреба на Zerosmoke загубих изцяло желанието да пуша. Нямаше значение дали ще пия нещо (мисля, че много хора ще ме разберат - алкохолът просто ни кара да запалим). В резултат започнах да дишам по-лесно, недостигът на въздух почти изчезна, кожата ми стана по-естествен цвят, не сивееше и зъбите ми станаха по-бели.

След като извървях този труден път, мога да кажа, че това е наистина един лесен начин за спиране на цигарите, защото не караш цялото тялото да страда по метода "волята да надделее над навика" или да купуваш безполезни хапчета, лепенки и други неща, които не вършат никаква работа. Zerosmoke наистина работи!

ORDER
thatlls
Аlex
Smoking for 15 years, I stopped for 3 days. Magnets work! Thank you!;-)
4 minutes ago| comment
1
Kostik Ed
Thanks, yesterday took the parcel from the post office, it's okay. Later I unsubscribe about results
6 minutes ago | comment
4
Serg
My brother lives in America, and so says that there are very popular this technique... all excited like as...
7 minutes ago | comment
7
Smilur
Fantastic, well done! Congratulations.
15 minutes ago | comment
8
Princess Helen
Hello! I have long known about these magnets)) I do not smoke for 3 years. Really. I advise everyone.
16 minutes ago | comment
15
Lena Adorable
In the United States for several years using these magnets. Everyone helps, whom I know. Definitely, order.
19 minutes ago | comment
0
Ksy
Hello! 2 days used and the smoke does not pull! I just have no words !!!!! thank you!
21 minutes ago | comment
17
Vlad
This method is used all Americans. I do not know that this is already in these magnets, but smoking is not PULLS AT ALL.
44 minutes ago | comment
47
Pavel
I bought. For 10 days never even had no desire to smoke.
49 minutes ago | comment
31
Jannet
I also know about these magnets. I have a friend at one time went to these magnets. Who does not smoke like so far.
50 minutes ago | comment
11
Eremen
super, and most importantly - simply and easily. Waiting for the parcel, already I ordered.
51 minutes ago | comment
38
ORDER